Micropigmentació llavis2019-11-01T22:19:37+00:00

Project Description

Micropigmentació

RESERVA

Micropigmentació

RESERVA

«El que s’anomena un treball sincer i reeixit, és el que té prou finesa per donar realitat a una il·lusió. «

El maquillatge permanent o micropigmentació dels llavis es va definir com un procediment eficaç i de llarga durada. Contorn, degradat o ompliment, aquestes tècniques permeten sublimar la boca tot corregint imperfeccions dels llavis en funció dels efectes que es desitgin. Tenir uns llavis bonics sedueix molt.

La micropigmentació o maquillatge semi permanent consisteix en implantar pigments d’alta qualitat a nivell superficial de la pell, per mitjà d’un demògraf d’alta tecnologia , agulles estèrils d’un sol ús i professionals del sector amb anys d’experiència.

La micropigmentació és un tractament temporal, ja que els pigments implantats es van absorbint, tot i això amb una duració prolongada d’uns 2-5 anys. Passat aquest temps es pot repassar per intensificar un altre cop el color i poder canviar la forma.

El que ofereix aquesta tècnica és un “look” ideal per les dones que desitgin la comoditat de lluir un rostre arreglat tot el dia fent l’activitat que facin, corregir i fer més espesses les celles, donar vida i potenciar la forma de l’ull amb la línia, realçar i equilibrar el aspecte o volum del llavi, simular el fol·licle pilós del cuir cabellut, reconstruir arèoles, simular cicatrius, vitilígens localitzat, etc.

El procediment és d’unes dues hores, primer conjuntament escollim el color i la forma, dibuixant la més adequada i desprès passem al procés de pigmentació, els següents vint dies tindrà que fer unes cures a casa seva molt senzilles perquè tot es capsuli correctament i a vegades passat aquest temps és necessari un retoc per fixar-lo bé.

Objectiu de la micropigmentació i microblanding

La micropigmentació no només s’utilitza per embellir, sinó que també per corregir defectes que, en molts casos són la causa de complexes en algunes persones. Ens permet a totes hores un aspecte cuidat, no dependre de retocs del maquillatge i estalviar temps, diners i ajuda a la gent que té dificultats per pintar-se. La tècnica de la micropigmentació és decorativa, correctora i embellidora, sempre d’una forma natural.

Zones on es treballa:

Celles: La cella ofereix una expressivitat en el rostre, per tant és molt important saber de visagisme i maquillatge per recomanar el més adequat per la clienta/ent. S’utilitza la tècnica pèl a pèl 3D per un efecte òptic de relleu i natural. Tant es pot omplir una cella pobre com reconstruir una de nova.

Ulls: L’objectiu és millorar la mirada, tenir l’ull arreglat sense la necessitat de pintar-se i poder fer més espesses les pestanyes en cas d’alopècia. La tècnica permet fer la línia superior, inferior i ombrejat de l’ull al gust de la clienta, molt fina fins a molt gruixuda, amb cueta o sense, d’un sol color o bi-color.

Pigues: Per simular forats de pearcings o construir-ne de noves.

Llavis: Perfecte per accentuar el perfil original del llavi, corregir, igualar, dissimular o engrandir. Es pot fer només remarcant el perfil o amb ompliment, utilitzant colors molt naturals o més pujats.

Alopècia: Simulació del fol·licle pilós per omplir clapes o zones grans del cuir cabellut amb o sense cabell.

Arèola: Reconstrucció total, parcial o cicatrius de l’arèola amb un efecte òptic 3D.

Vitiligen, cicatrius i estries: Igualar la diferència del to de la pell, sempre valorant el cas exposat.

  • Celles

  • Ulls

  • Pigues

  • Llavis

  • Alopècia

  • Arèola

  • Vitiligen, cicatrius i estries

Abans de practicar la micro pigmentació, redibuixem amb el llapis un esbós de la línia de cella segons la morfologia de la cara i el resultat desitjat. La nostra preocupació constant és evitar practicar una cella idèntica per a tothom.

Un cop fet el tractament puc treballar?2019-02-21T17:07:47+00:00

Si que es pot anar a treballar, desprès del procediment i ha una mica d’inflor i vermelló, sempre el nivell dependrà de la sensibilitat de cada persona, podent utilitzar cremes tòpiques antiinflamatòries. Les cures són senzilles, tenir higiene a la zona micropigmentada i hidratar amb producte recomanat per l’especialista.

Quantes sessions es necessiten?2019-02-21T17:02:30+00:00

Depen de cada individu, del color que s’aplica,tipus de pell i zona de treball. Oscil·la entre 1 o 2 sessions.

Quant de temps porta el procediment?2019-02-21T16:58:34+00:00

El temps mitjà del tractament és d’unes 2h, depen de la zona a micropigmentar.

Fa mal?2019-02-21T16:54:57+00:00

Es poden usar anestèsics tòpics per minimitzar la sensació de punxada, tot depen del llinar del dolor de cada persona.

Substitueix al maquillatge que utilitzem habitualment?2019-02-21T16:51:29+00:00

No el substitueix, perquè queda més natural, color mate i forma part de la pell, fa que et vegis arreglada cada dia encara que dormis o et mullis, suor, piscina etc., sense necessitat d’utilitzar cap altre producte i en cas de que es vulgui anar més pintat, sempre pots fer-ho a sobre.

Quina diferencia hi ha entre micropigmentació i tatuatge?2019-02-21T16:42:42+00:00

És la profunditat d’inserció del pigment aplicat, la micropigmentació treballa a la primera capa de la pell epidermis i el tatuatge en més profunditat dermis. Per això la duració es semi-permanent i no permanent.

També el tipus de pigment i impacte de la màquina varia, per ser zones més sensibles.

Són segurs els pigments?2019-02-21T16:35:41+00:00

Els pigments són compatibles amb l’organisme, tot i això si hi ha algun/a persona amb grans problemes d’al·lèrgia es fa una prova de tolerància.

La micropigmentació és permanent?2019-02-21T16:30:20+00:00

No, és semi-permanent, depèn del color del pigment clar, mitjà o fosc, el tipus de pell, la tècnica utilitzada, etc., la seva durada és de 2-5 anys. Amb el pas del temps, el color va perdent l’intensitat per això es recomana amb el temps tornar a fer un retoc.

Estoy muy contenta de haber encontrado a Monica!! Es muy atenta y profesional en su trabajo, asesora bien y tiene muy buenas manos, las cejas simétricas y naturales, además es un encanto y muy agradable como persona, la recomiendo totalmente!! Testimonis

Maria Garcia
0%
SPECIAL OFFER

Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 15% en tots els tractaments posteriors.

BOOK NOW

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works