Micropigmentació capil·lar2019-11-01T16:04:42+00:00

Project Description

Micropigmentació capil·lar

RESERVA

Micropigmentació capil·lar

RESERVA

«El pèl juga un paper molt important en la imatge i seguretat personal»

La pèrdua de cabell per causes naturals, estrès, medicació, etc., és un dels moments més delicats de la seva vida, per a algunes persones.

La micropigmentació capil·lar és una tècnica pràctica, còmoda, avançada i sofisticada, que s’adapta a tot tipus d’alopècia, com la universal, areata o parcial, que aconsegueix un aspecte natural del naixement del pèl en el cuir cabellut, una il·lusió real d’un “look” rapat.

Consisteix a implantar pigments a l’epidermis amb una de les màquines de micropigmentació més avançades del mercat Oron 57, permet amb un revolucionari capçal “roller” treballar en una sola sessió i amb rapidesa, aconseguint més perfeccionament en els seus punts, sigui l’alopècia nivell I-VII. Aquests treballs han de realitzar-los personal especialitzat.

L’expert en micropigmentació (o tricopigmentació paramèdica del cuir cabellut) utilitza el que s’anomena «demògraf», un llapis que ajuda a pigmentar la pell. Amb la seva fina agulla, es poden col·locar petites quantitats de pigments sota la pell. Amb aquest llapis, la profunditat, l’àngle i la distribució del pigment es poden adaptar al resultat desitjat del pacient.

Els pigments mèdics especialitzats usats, completament hipoalergènics, són escollits pel nostre expert segons el seu fototip (tipus de pell) i el color del cabell.

Després de 2 o 3 sessions espaiades com a mínim una setmana o un mes, els pigments són permanents. No obstant això, s’espera un retoc en funció de l’atenuació dels pigments, després de 5 anys.

  • Camufla la  calvície

  • Amaga les cicatrius

  • Crea un efecte de densitat

  • Completar un trasplantament de cabell

Crea un efecte de densitat

La micro pigmentació del cuir cabellut és apropiada quan el cabell del pacient té una densitat baixa i que podem veure el cuir cabellut amb molta facilitat. Gràcies als seus pigments injectats sota la pell, «color» el cuir cabellut com un tatuatge i per tant reduir el contrast de la pell / cabell: l’efecte de la densitat i el volum òptic és immediat.

Amaga les cicatrius

Quants homes que han tingut algun trasplantament de cabell amb mètodes més antics com el FUT (o la tècnica de «venda») acaben amb una cicatriu a la part posterior del cap que no es poden amagar al cap curta En aquests casos, i per a qualsevol tipus de cicatriu, s’indica la micro pigmentació.

Completar un trasplantament de cabell

Per tots aquests motius, la micro pigmentació del cuir cabellut és un complement perfecte per a un trasplantament de cabells. especialment quan l’àrea donant és insuficient per crear una densitat òptima. Simularà una major densitat del cuir cabellut amb un resultat sempre molt natural.

Camufla el   calvície

De vegades, el trasplantament de cabells no és la millor indicació per tractar l’alopècia. La micro pigmentació del cuir cabellut permet en un cap completament calb o una zona sense pèl (al nivell de la línia del cabell, per exemple) per recrear la il·lusió dels fol·licles capil lars al cap i, així, amagar la calvície, tot donant-li un cop d’ull tendència «afaitada».

Quan puc exposar el meu cap a la llum del sol?2019-02-12T14:46:36+00:00

Heu d’esperar com a mínim 30 dies després de la data del procediment, abans d’exposar el cuir cabellut a la llum solar sense barret ni protector solar. Us recomanem que utilitzeu un filtre solar amb SPF 30 o un barret, durant tot el temps que estigueu fora del primer mes.

Necessito afaitar el cap abans del procediment?2019-02-12T14:48:58+00:00

Cada cas és diferent. Ompliment de entrades, al.lopecia etc. Tractem cas per cas

Quant de temps durarà el cap per curar completament després del procediment?2019-02-12T14:51:12+00:00

Proporcionem protocols post-atenció específics que s’han de seguir durant la primera setmana i després. La capacitat de curació del vostre cos determinarà quan el cuir cabellut es cura completament. Estareu una mica vermell el dia del procediment, però podreu viure normalment i fins i tot anar a treballar el dia següent.

El pigment utilitzat canviarà els colors o s’esvairà en absolut?2019-02-12T14:51:18+00:00

Utilitzem una tinta especialment formulada que es crea de manera personalitzada per a la micropigmentació del cuir cabellut: no es tracta de tinta de tatuatge. Com a resultat, no hi ha risc de que el color quedi blau o verd.

Les persones podran dir que he tingut aquest tractament?2019-02-12T14:51:24+00:00

L’aspecte que proporcionem és increïblement realista. Si no els dius, no ho sabran. Cap client que hem tractat mai ha informat d’un incident on algú podria dir és fals. El nostre procediment té l’estètica renovadora de l’edat per fer que el pèl d’algú més calb sigui més jove i millori la seva aparença general.

Quant de temps trigarà el tractament?2019-02-12T14:51:33+00:00

Els tractaments duren aproximadament 3-4 hores durant la primera sessió, després d’unes 2-3 hores durant la segona sessió. Alguns clients poden sol·licitar o requerir una tercera sessió per completar el seu tractament, i el temps de la sessió és d’1 a 2,5 hores, depenent de la quantitat de feina que cal fer.

Pot la micropigmentació de cuir cabellut disfressar les cicatrius?2019-02-12T14:51:39+00:00

Absolutament. El camuflatge de cicatriu és un servei que oferim amb molta frequencia.

Quina és la diferència entre la micropigmentació del cuir cabellut i el tatuatge normal del cap?2019-02-12T14:51:45+00:00

Encara que algunes persones poden etiquetar la micropigmentació del cuir cabellut com un tatuatge capil·lar, en realitat és bastant diferent. En primer lloc, i potser el més important, és l’habilitat del practicant. Despres de tractar molts  de clients som capaços de reproduir amb habilitat un aspecte 3D de cabell natural. Les agulles s´incorporen molt be a la dermis. Això és el que impedeix la dispersió de qualsevol tinta. A més, les agulles utilitzades per a aquesta tècnica són agulles d’ús individual que són  més petites que qualsevol agulla de tatuatge disponible.

Què és Micropigmentació del cuir cabellut?2019-02-12T14:51:52+00:00

La micropigmentació del cuir cabellut és un procediment de replicació del fol·licle del cabell que ajuda a les persones que pateixen dálopècia o que poden tenir cicatrius  que volen encobrir.

Utilitzem colors meticulosament dissenyats i un mètode d’aplicació únic per imitar els fol·licles del cabell al cuir cabellut. El procediment és un tractament totalment no intrusiu. El nostre procediment presenta costos molt més baixos i riscos molt més baixos en comparació amb medicaments alternatius i pràctiques de reemplaçament de cabell.

Excelente profesional, micropigmentación de entradas capilares , quedo perfecto! Testimonis

Esteban Hidalgo campero
0%
SPECIAL OFFER

Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% en tots els tractaments posteriors.

RESERVA

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works