Project Description

Microdermoabrasió

RESERVA

Microdermoabrasió

RESERVA

Mètode d’exfoliació mecànica més o menys profund, però relativament suau, que restaura la resplendor a la cara resultant en un efecte de «nova pell» i esborra els defectes.

La microdermabrasió és el procés de polir les capes superficials de la pell mitjançant la combinació d’una acció abrasiva que exfolia la pell, una acció de neteja que absorbeix cèl·lules mortes, impureses i brutícia acumulada a la pell a causa del maquillatge i factors externs, com ara contaminació. La microdermabrasió elimina així les capes superficials de la pell. Com a nova, es regenera la pell lijada i retarda els signes de l’envelliment. L’exfoliació de la pell també millora l’aparença dels porus de la cara. L’acció de poliment dels cristalls associats a l’aspiració estimula la renovació cel·lular i condueix a una major producció de col · lagen i elastina. La microdermabrasió permet que la pell quedi ben estanca, sigui hidratada i la circulació de la sang sigui ben estimulada, la qual cosa permet tenir una pell ben nodrida i reduir les bosses sota els ulls i l’edema. La pell es fa més bella, més suau, més jove i lluminosa.

  • Elimina cèl-lules mortes de la capa córnea.

    • Unifica el to de la pell.
  • Aporta brillantor i lluminositat.

  • Estimula col-lagen i fibres de suport.

  • Tot tipus de pell menys acné actiu.

  • Prepara la pell per introduir altres productes.

La microdermoabrasió està indicada per fer desaparèixer les imperfeccions de la pell i donar resplendor. Esborra els signes d’agressions externes de la pell com el sol, la cigarreta, la contaminació …
Arrugues i línies fines,
Taques pigmentàries,
Porus dilatats, millora de la textura de la pell
Comedons i microcists
Estries i cicatrius d’acne

0%
SPECIAL OFFER

Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 15% en tots els tractaments posteriors.
BOOK NOW

RESERVA