Senzillesa i elegancia, important pél maquillatge diari.

La pell de la parpella és més fina que la del resta del rostre per això al fer la micropigmentació d’ulls s’ha d’utilitzar la millor tècnica, sigui fent el «eye liner» o l’ombrejat. El color que afavoreix és el complementari al de l’ull. A la gent gran sempre colors naturals i clarets. Amb la micropigmentació és ideal per les persones que no saben pintar-se o fan esport, etc., quedant els colors mates i semipermanents, sempre despres de capsular-se podent-se pintar a sobre amb altres colors i formes.

El maquillatge és una eina molt útil per equilibrar i fer més maco el rostre. Amb la micropigmentació o ombrejat d’ulls, podem fer més grans o petits els ulls d’una forma òptica. Per tenir bons resultats cal aplicar la tècnica més adequada. Les ombres clares donen volum als ulls i les fosques empetiteixen i donen profunditat.

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA