Una bona solució i practicitat per les teves celles.

No hi ha res millor que aixecar-te i no tenir que preocupar-te per la forma o color de les teves celles, amb la micropigmentació o microblading ho soluciones en un tractament que fa que et durin uns anys, entre 2-4, depenent de cada pell i to del pigment aplicat.

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

La micropigmentació o microblading són dues tècniques, que permet poblar, donar forma i color a les teves cellles, realçant la teva mirada i rejovenint el teu rostre i expressió. Una forma molt cómoda pel dia a dia, no perdre el temps en pintar-les ni estar pendent de que s’esborrin. Aptes per tot tipus de pell i edat.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA