El que fas avui pot millorar el teu demà, sentin-te mes guapa i segura amb les teves celles noves.

La micropigmentació de celles és una tècnica de maquillatge semipermanent. El professional injecta, amb una agulla, a la capa superior de l’epidermis, pigments colorants propers al color natural dels cabells. Generalment s’utilitzen diversos colors de pigments per donar ombra a la cella. Això permet densificar les celles, omplir-les i crear la il·lusió d’una línia perfecta creant cabell on no n’hi ha o més. L’objectiu: tenir unes celles simètriques, zero defectes sense necessitat de maquillar-les.

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

Abans de practicar la micropigmentació, el professional reestructura les celles redibuixant amb llapis, la línia més adequada al nostre rostre. Intenta ampliar la mirada. Un cop realitzat aquest pas, la clienta valida la nova línia de celles. El professional capacitat després passa a la micropigmentació: injecta els petits pigments de color, punt per punt amb una agulla, seguint la nova línia. La sessió dura 1 hora i 30 minuts i no és realment dolorosa, ja que a diferència d’un tatuatge, l’agulla no aprofundeix. Un cop finalitzada la micropigmentació, les celles apareixen fosques però s’esvaeix al cap de pocs dies. Segons el tipus de pell, del 20 al 80% del color es pot evaporar en 5 dies. Per això la necessitat d’una sessió de retoc 3 setmanes després.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA