L’amor com el maquillatge, és important escollir l’indicat.

Cada persona és única, per la qual cosa cada creació de micropigmentació és personalitzada i es basa en la morfologia de la cara. La subtilesa de la representació sublimarà a la teva vida diària! PER A QUI? Per a dones naturals que no usen maquillatge i que busquen sublimar els seus ulls sense tenir un efecte maquillatge. La micropigmentació dels ulls intensifica la mirada donant volum a les pestanyes i embellint la cara. També és ideal per a esportistes, ja que el maquillatge permanent és resistent a l’aigua i la suor.

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

Tècniques de micropigmentació d’ulls Eyeliner arran de les pestanyes o soft eyeliner: omplim els espais entre pestanyes creant sensació de més densitat de pèl i realçant la mirada. És la tècnica d’eyeliner més subtil i discreta. Eyeliner clàssic: delineat clàssic acabat en cua. Eyeliner efecte ombrejat: el delineat té un efecte de degradat i difuminat. A la línia superior de les pestanyes, a l’ inferior o a les dues.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA