Comoditat, practicitat i bellesa, estalviant temps, diners i be les 24h.

El microblading és perfecte per a totes aquelles persones que volen reconstruir totalment, definir, cobrir petites calbes o emplenar unes celles mal depilades. També són candidats els qui només volen afegir un lleuger arc. El resultat és una cella natural i indetectable. La diferència de la tècnica respecte a la micropigmentació és que el pigment s’aplica amb una ploma d’un sol ús (tebori), que té inserides en un extrem unes agulles molt petites amb les quals es realitzen uns microtalls a la pell seguint la direcció dels cabells naturals, mentre que amb micropigmentació aquesta mateixa tècnica es fa amb màquina.

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

La Micropigmentació de celles es pot dir que és un dels tractaments de maquillatge permanent que més arriba a rejovenir el rostre. Aconsegueix aixecar la mirada oferint un efecte més juvenil i cent per cent natural.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA