L’amor com el maquillatge, és important escollir l’indicat.

La tècnica de micropigmentació capil·lar o tricopigmentació és un tractament que simula la presència de sortida de pèls al cuir cabellut, mitjançant la micropigmentació selectiva del mateix. Els objectius principals són modificar, corregir, embellir i reequilibrar de forma semipermanent determinats trets corporals mitjançant la implantació de pigment a la pell. Es tracta d’una opció excel·lent per ocultar cicatrius del cuir cabellut, simular l’augment de densitat capil·lar i l’aspecte d’un cap rapat en pacients amb alopècies agressives o totals. 

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

La tècnica consisteix en la injecció d’una petita quantitat de pigment a la capa superficial de la dermis del cuir cabellut, l’objectiu principal del qual és aconseguir-ne un aspecte natural. Es tracta d’un procediment pràcticament indolor i, sens dubte, constitueix una opció terapèutica lògica i inimitable per cobrir zones despoblades, com ara zones cicatricials. Com a complement al trasplantament capil·lar, podrà permetre extensions més àmplies en àrees donants amb alguna debilitat. La micropigmentació es pot realitzar a la zona receptora, on prèviament haguem realitzat un microtrasplantament capil·lar per donar més sensació de densitat o també a la zona donant, quan haguem extret certa quantitat de fol·licles pilosos per donar també una major sensació de densitat. Aquesta tècnica es fa entre 2 i 3 vegades amb una durada per sessió de 1 hora aproximadament si és una zona petita. En altre cas es podria demorar més temps, depenent de la mida de la zona a tractar. Tenint en compte que és indolora, resulta un procés relativament senzill i ràpid de fer. Entrant més en detall, aquesta tècnica aconsegueix una profunditat que varia entre 0,25 i 1,75 mil·límetres a la pell. Això permetrà donar la imatge desitjada sense fer malbé el cuir cabellut. Un cop finalitzat el procés és possible que el cuir cabellut es quedi lleugerament irritat o inflamat a causa de l’ús de les agulles, però res del que preocupar-se. Si deixeu passar unes hores el cuir cabellut tornarà al seu estat normal. És possible que algun porus expulsi algun excés de tinta, però de cap manera afectarà el resultat final.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA