Abraça de teva asimetria, és normal i bonica.

Tots som asimètrics quan faig un tractament de micropigmentació de celles s’ intenta  que visual-ment sigui el mes simètric possible, però mai s’assoleix la simetria total cosa que m’alegra ja que això no és el millor. Tots som asimètrics i això és el natural i la realitat amb la micropigmentació podem crear un efecte òptic de més simetria però no completament igual un costat que un altre.

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

Moltes vegades la gent pregunta a quina edat es pot fer la micropigmentació. A partir dels 16 anys amb autorització dels pares o tutor, poden fer-se la micropigmentació, però sempre és millor amb 18 ja que pràcticament ja estan desenvolupades per complet el rostre i la persona te més madures per assumir un canvi o aguantar petites molèsties que pot provocar al fer el tractament.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA