La teva mirada parla per si sola. Ara amb els temps que estem no podem rendir-nos. Amb la micropigmentació d’ulls ressaltarem els ressaltarem i els hi donarem vida, ja que el resta del rostre el portem tapat per la mascareta. Quants matins has desitjat despertar-te perfecta per no haver de perdre temps en maquillar? Imagina’t poder estalviar un dels passos més importants: el delineat d’ulls. Ara pots fer-ho realitat gràcies a la micropigmentació, el delineat permanent d’ulls. Aquest revolucionari tractament és un dels més indicats en el cas que vulguis ressaltar la intensitat de la teva mirada i aconseguir un rostre més cridaner. Un mètode molt efectiu i semipermanent amb el qual recuperaràs la teva bellesa més autèntica.

És una tècnica de maquillatge semipermanent que ens permet estar perfectes sempre. I quan diem sempre volem dir exactament això. Les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. El delineat permanent d’ulls, perquè ens entenguem, s’assembla lleugerament a un tatuatge, en tant que s’insereixen pigments a la pell amb l’ajuda d’una agulla. Aquests pigments no són permanents, com en el cas dels tatuatges, sinó semipermanents, és a dir, que romanen durant un temps determinat i amb el pas el mateix, s’esvaeix

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

El que vam aconseguir amb un servei de delineat permanent d’ulls és un maquillatge permanent o semipermanent a través d’uns pigments que s’introdueixen a nivell epidèrmic. El procediment és molt senzill, encara que pot provocar algunes molèsties atès que es realitza en zones sensibles com la parpella superior o inferior. Es tracta d’injectar pigments a la pell per aconseguir el color desitjat. En el cas dels ulls, el pigment negre és el més demandat. El que es busca és imitar l’efecte de l’eyeliner. Encara que en el cas del delineat d’ulls el propòsit de la micropigmentació sigui purament estètic i serveixi com a tractament embellidor, aquesta tècnica està indicada per corregir imperfeccions del nostre rostre i són moltes les persones que s’han posat en mans de professionals per sentir-se més segures amb si mateixes. El resultat final que s’obté és molt natural i el millor de tot és la seva durada: es manté intacte de 2 a 5 anys, depenent de la pell. En pells envellides i seques solen durar 4-5 anys i en pells joves 2-3 anys. També depèn dels tons utilitzats ja que els tons foscos triguen més temps a eliminar-se.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA