Si no t’agrada el que veus millorau si es pot.

Si comences a tenir entrades i no saps com desimular-les, com disminuir òpticament els efectes de la calvície o camuflar una cicatriu capil-lar, pots recorre tant els homes com les dones a la micropigmentació capil-lar.

És un tractament cosmètic que consisteix en  implantar  pigment mediant una tècnica especialitzada que la seva funció és aconseguir un efecte visual diferent al cuir cabellut, sembla que tinguis cabell ja que dona la sensació de densitat capil-lar i redueix o elimina el contrast entre cuir cabellut i el cabell.

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

Els pigments són biodegradables, vol dir que no tenen cap efecte negatiu al cos, la pell els absorbeix de manera natural. S’utilitza crema d’anastesia per disminuir les petites sensacions depenen de la sensibilitat de cada persona.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA