cejas naturales semipermanentes girona y provincias

Fes que el teu somriure ompli el teu rostre d’alegria.

Si li dones vida de nou a les teves celles poc poblades o sense definir amb la micropigmentació de celles o el microblading, el teu rostre canviarà i el teu somriure sorgirà cada vegada que et miris al mirall i contemplis que les teves celles estan ben definides i no s’esborren fent esport o dutxant-te o simplement fent la teva vida quotidiana.

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

Ja portem uns quants anys que s’ha posat de moda emmarcar les nostres celles, donar-lis color i definició. Amb el microblading d’una forma natural però menys durada amb el temps i amb la micropigmentació o maquillatge permanent, més definides i amb una duració més llarga. Totes dues tècniques es realitzen pèl a pèl.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA