Els teus somnis i desitjos sempre han de ser superiors que les teves pors per avançar.

Tècnica nova per fer un efecte més natural pèl a pèl, tant en celles despoblades com aquelles que tenen pèls, ja que omplim falsament amb pigment petites línies fines en forma de corba, seguin la direcció del pèl natural de cada cella o forçant-lo en la millor direcció que quedi més correcta i equilibrada. D’una forma que ens quedarà una cella micropigmentada semipermanentment per un temps. És una derivació del microblading de celles òpticament suau i elegant.

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

Per tenir bons resultats, recomanem dues sessions, la primera realitzarem la feina i esperarem uns vint dies perquè el pigment capsuli be sota l’epidermis, es normal que el to aplicat de l’inici hagi baixat un 30-40% inclús petits pèls s’hagin esborrat. La segona sessió és per reforçar i perfeccionar la forma i color.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA