Donat l’oportunitat de ser feliç fent un canvi d’imatge.

El tractament de microblading és una tècnica innovadora de pigmentació de celles permanent que proporciona uns resultats més naturals que la micropigmentació tradicional ja que permet d’una manera molt precisa el poder modificar el disseny de les celles pèl a pèl. Gràcies a aquest innovador tractament estètic es pot tenir l’oportunitat de presumir d’unes celles perfectes i naturals en molt poc temps. És ideal per a aquelles persones que per diferents problemes tant de salut, estrès o hormonals tinguessin severes pèrdua de borrissol a les celles i desitgen poder reconstruir-les. El microblading també és molt útil per crear un farciment natural pèl a pèl proporcionant a les celles amb poc volum d’aquesta manera d’un efecte visual de celles gruixudes.

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

Podria semblar en un principi, que en les dues tècniques el resultat que s’obté és sempre el mateix que són unes celles tatuades. Però això no passa així per que aquests tractaments difereixen en la tècnica a utilitzar i per tant en els resultats que s’aconsegueixen al tatuar les celles. Una altra de les grans diferències resideix en la profunditat on es diposita el pigment a la pell. Generalment, a major profunditat (com ocorre en la micropigmentació) els resultats es tornen menys precisos i irregulars però amb una major durada. El tractament de microblading de celles a diferència de la micropigmentació, els pigments s’assenta en la zones més superficials de la pell per la qual cosa s’obtenen uns resultats amb molts més detalls i per tant un efecte òptic molt més realista. Això també passa perquè l’instrument amb el qual es realitza el tractament «tebori» utilitza unes petites puntes bisellades que li proporcionen una major precisió per realitzar la tècnica de les celles pèl a pèl pot aconseguir d’aquesta manera uns traços més uniformes, fins i permanents .

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA