Si busques una imatge més bonica hi han professionals que ho fan per tu.

La micropigmentació de les celles és una tècnica de maquillatge semipermanent. El professional injecta amb una agulla a la capa superior de l’epidermis, pigments propers al color natural del pèl. Generalment s’utilitzen diversos colors dels pigments per donar ombra a la cella. Això ajuda a densificar- les, omplir-les i crear una il·lusió d’una línia perfecta creant pèl, on no hi ha cap. L’objectiu: tenir celles simètriques i perfectes sense necessitat d’aplicar maquillatge. Què passa durant una sessió? Abans de practicar la micropigmentació, el professional reestructura les celles redibuixant-les amb un llapis, la línia més adequada a la nostra cara. Intenta ampliar la mirada. Un cop finalitzat aquest pas, la clienta valida la seva nova línia inicial. El professional després passa a la micropigmentació: injecta els petits pigments de color, punt per punt amb una agulla, seguint la nova línia. La sessió té una durada d’uns 60 minuts i no és realment dolorosa, ja que a diferència d’un tatuatge, l’agulla no entra en profunditat. Un cop finalitzada la micropigmentació, les celles apareixen fosques però s’esvaeixen al cap d’uns dies. Depenent del tipus de pell, entre un 20 i un 40% del color es pot evaporar dins dels 5 dies. D’aquí la necessitat de fer una sessió de retocs tres setmanes després.

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

De vegades, es poden produir descamacions (per la capa de pell reformadora) els dies següents a la sessió. Passem per sobre, al matí i al vespre, una capa de crema hidratant de tatto. El mateix dia de la micropigmentació, no mullem les celles i durant una setmana sencera, sense bany, sauna, platges o jacuzzi. I, per descomptat, tampoc a l’exposició al sol.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA