Una bona actitud és més valuosa per tenir resultats perfectes.

A vegades no són grans canvis que es necessiten fer per destacar la teva mirada, podeu tenir una cella natural, mantenir el format i simplement omplir els petits forats per petites alopècies, el microblading o micropigmentació de celles es te que adaptar a les teves necessitats, per això és important que la professional t’escolti i par-li amb tu abans de realitzar el tractament.

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

Es dissenya amb un marcador la nova cella que la clienta més li agradi i s’adapti al seu rostre, desprès s’escull el color i es comença la tècnica de micropigmentació o microblading pèl a pèl amb efecte 3d. Pèls molt fins que òpticament sembla que tinguin perspectiva i es confonen amb els reals.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA