Cada dona te la seva sensualitat pròpia i la seva personalitat.

La micropigmentació te com objectiu restaurar la pell del llavi, donant color i revitalitzant el contorn de la boca mediant l’aplicació d’un pigment amb sotilesa i elegància. Ressent fet el color serà més intens que un cop passat una setmana ja que el pigment ha de capsular sota la pell per quedar-se semipermanent per uns anys 2 a 5, depenent del to aplicat i de cada pacient.

Utilitza tots els sentits per estar com vols veuret…

Hi ha una gran variació de tonalitats en la micropigmentació del llavis, sempre es tendeixen a tons suaus en la primera sessió i si es volen enfortir amb un segon retoc es pot fer i tenir resultats perfectes i desitjats. Depenent de cada pacient, es realitza varies tècniques, només perfil, perfil més difuminat o aquarel·la tot difuminar i amb un perfil molt suau.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Pren un temps per tu. T’ho mereixes.

Reserva un tractament aquest mes i rep un 10% com a mínim en tots els tractaments posteriors.

RESERVA